Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві мати-зозуля свідомо втекла від своєї новонародженої дочки
 
16-03-2012, 07:19  Випадки

У Бердичеві мати-зозуля свідомо втекла від своєї новонародженої дочки

 
Будь-яка жінка, що відчула радість материнства або тільки готуючись стати матір'ю знає, наскільки це відповідальний, але разом з тим і приємний крок. З народженням дитини в житті батьків наступає новий етап, який ще більше зближує подружню пару. На жаль, у нашому житті буває і таке, що молодій дівчині доводиться самостійно взяти на себе турботу про свою крихітку, але і тоді дитина не буде для неї тягарем, а буде рости на радість мамі. Однак не всі жінки заслуговують називатися мамами - для деяких з них скоріше підходить слово «зозуля».

'У



Саме для цього птаха властиво підкладати свої яйця в гнізда інших птахів, тим самим покладаючи турботу про виховання своїх пташенят на крила інших пернатих. Подібним чином вчинила і невідома породілля, якій на початку березня була надана необхідна акушерська допомога в Бердичівському Центрі жінки у зв'язку з пологами.

Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», в акушерське відділення Центральної міської лікарні поступила жінка без документів, яка умисно назвалася чужим ім'ям. В результаті пологів які пройшли без видимих ускладнень на світ з'явилася чудова дівчинка, яка, мабуть, не викликала у матері абсолютно ніяких почуттів. Адже через деякий час горе-матуся напередодні восьмого березня без дозволу і попередження покинула акушерське відділення в невідомому напрямку.

На даний момент пошуки породіллі із залученням співробітників міліції результату не дали, за вказаною нею адресою, бігла мама виявлена не була - більш того, вона ніколи не проживала за цією адресою.

Зараз долею дівчинки, яка з перших днів життя виявилася не потрібна рідної матері займаються представники міської влади, які на засіданні виконкому за зверненням служби управління у справах дітей, сім'ї, молоді та спорту повинні прийняти рішення про реєстрацію дитини, кинутої в пологовому будинку і передати її під відповідальність представників органів опіки.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!