Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі фура навантажена пивом врізалася в житловий будинок, зруйнувавши веранду і паркан
 
19-03-2012, 17:38  Випадки

У Житомирі фура навантажена пивом врізалася в житловий будинок, зруйнувавши веранду і паркан

 
В центрі Житомира в житловий будинок в'їхала фура навантажена пивом. Цього разу обійшлося без людських жертв, але величезна вантажівка зруйнував частину будівлі і паркан.

'У



Близько п'ятої ранку мешканці будинку по вул.Замкова гора 2А прокинулися від страшного гуркоту. Коли перелякані жителі вибігли на вулицю, то побачили багатотонний автомобіль завантажений пивом, що врізався в стіну будинку.

Вантажівка повністю знесла веранду, яка ремонту вже не підлягає.

- Тепер її треба повністю розвалити і відновлювати по новому. Ремонт обійдеться як мінімум в тисяч п'ять. - Каже місцевий житель, Олег Титов.


У метрі від зруйнованої веранди знаходиться газова труба. Люди кажуть, дивом не сталося трагедії. У будинку живуть 16 осіб, серед яких є і діти, і пенсіонери.

Свідки кажуть, водій з Дніпропетровська був у неадекватному стані. Розповідав якусь історію про те, як його алкоголем пригощала молода дівчина.

Після п'янки, нетверезий водій сів за кермо і повіз дівчину до неї додому, через центр міста, на Замкову гору. Не впоравшись з керуванням водій на швидкості зніс дерев'яний паркан і врізався в старий житловий будинок.

Як повідомлялося, сьогодні вранці в Житомирі, на Київському мосту сталося ДТП. Водій легкового BMW 318, не впоравшись з керуванням, врізався в стовп.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!