Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відловлюють бродячих собак в основному на ринках, а кусають вони людей в спальних районах
 
31-03-2012, 12:06  Випадки

У Житомирі відловлюють бродячих собак в основному на ринках, а кусають вони людей в спальних районах

 
До редакції Житомир.info звернулася житомирянка Алла, яка повідомила, що 29 березня на Польовій в районі вулиць Огієнка і Лук'яненка її чоловіка вкусила бродяча собака. У травмпункті Центральної міської лікарні № 1 чоловікові зробили уколи від сказу і правця.

У Житомирі відловлюють бродячих собак в основному на ринках, а кусають вони людей в спальних районах



«У лікарні сказали, що нам ще повезло, оскільки в Житомирі - це єдина лікарня, де ще залишилася вакцина від цих хвороб. Крім того, нас попередили, що дані препарати сильно погіршують стан імунної системи. У період прийому уколів треба берегти себе, стежити за харчуванням і т.д. Чоловік - доросла людина, а як бути, якщо така біда станеться з дитиною », - розповідає житомирянка Алла.

Жінка також повідомила, що зграї бродячих собак постійно бігають в районі ринку «Сімейний» та на території гуманітарної гімназії № 1.

У КАТП-0628, яке займається виловом бродячих тварин в Житомирі, журналістам повідомили, що вони щотижня отримують від управління комунального господарства Житомирської міськради заявки на вилов бродячих собак.

«Люди звертаються до міського інформаційний центр або безпосередньо в управління комунального господарства. І вже від них ми отримуємо заявку, на підставі якої здійснюємо виїзд та відлов тварин у зазначеному районі. В основному це території ринків », - розповів юрист КАТП-0628.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!