Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В житомирському гідропарку собака в черговий раз накинувся на людину. На цей раз залишив чоловіка без штанів
 
21-04-2012, 18:07  Випадки

В житомирському гідропарку собака в черговий раз накинувся на людину. На цей раз залишив чоловіка без штанів

 
Близько 8.00 ранку 20 квітня в житомирському гідропарку собака покусала чоловіка.

'В



«Я вийшов на ранкову прогулянку, проходячи по алейці раптово відчув сильний біль у гомілці. Обернувся і побачив, що мене за ногу тримає собака. Пес порвав мені штани і досить сильно вкусив.

Собака виявилася не дворнягою, живе вона на рятувальній станції в гідропарку. До мене зі станції вийшов чоловік, який допоміг промити рану. Він повідомив мені, що собака по кличці Сонька, вже не перший раз кусає перехожих, одного разу вона навіть вкусила працівника станції », - розповів журналісту Житомир.info потерпілий.

Чоловік звернувся в травмпункт, де рану оглянули. У міській санстанції Житомир.info розповіли, що міський травмпункт через деякий час подасть їм екстрену заявку про укуси, вони в свою чергу зафіксують пригода у себе і повідомлять в ветслужбу, яка буде протягом 10 днів спостерігати за собакою. Якщо собака за цей час захворіє, втече або помре - потерпілому доведеться отримувати уколи від сказу.

«За останні 3 місяці в травмпункти Житомира звернулося 297 чоловік, які постраждали від укусів тварин. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року зафіксовано зростання кількості постраждалих на 135 випадків. Від укусів бездомних тварин в 2011 році постраждали 144 людини », - розповіли в санстанції
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!