Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На перехресті в центрі Житомира провалився асфальт
 
15-06-2012, 16:22  Випадки

На перехресті в центрі Житомира провалився асфальт

 
Вчора, в Житомирі, на центральній вулиці Київській провалився асфальт. Велика яма утворилася на проїжджій частині перехрестя вулиць Київська - Мануїльського.

На перехресті в центрі Житомира провалився асфальт



Вже другий день на ній стоїть знак об'їзду, проте жодних робіт поки не ведеться - передає Марина Кузьменко, Репортер Житомира.

Журналістка спробувала подзвонити начальнику комунального господарства, але як з'ясувалося він у відпустці.

Замначальника управління виробничо-технічного відділу комунального господарства міської ради Андрій Онищенко повідомив, що на перехресті вулиць Київська-Мануїльського проходить каналізаційний колектор. Сьогодні ж яму розкопають і зроблять всі відповідні роботи та заасфальтують.

Як повідомлялося, через сильні зливи та інтенсивних потокі води, в Житомирі руйнується водопровідна мережа, а на дорогах просідає асфальт.

Нагадаємо, 5 червня 2012 року, на дорозі в центрі Житомира, провалився асфальт разом з автомобілем. Як повідомили очевидці, автомобіль Renault заїжджав на парковку і провалився в яму разом з асфальтом. Аварія трапилася біля будівлі податкової адміністрації.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!