Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Податкова міліція конфіскувала у бізнесменів 700 літрів молдавського коньяку
 
11-09-2012, 19:35  Випадки

Податкова міліція конфіскувала у бізнесменів 700 літрів молдавського коньяку

 
Напевно тільки діти Бердичева не пили алкогольний напій під назвою «Молдавський коньяк крадений в Молдові і привезений до Бердичева».

'Податкова



Пили цей, як сьогодні з'ясував Діловий Бердичів, «напій лохів» і в міськвиконкомі, і половина депутатського корпусу міста, правоохоронці та журналісти, бізнесмени та лікарі. Та що там бердичівляни - десятки місцевих ресторанів і кафе (в тому числі «елітні») були покупцями цього пійла, яке проводилося ... в двох гаражах райцентру.

Співробітники податкової міліції знищили злочинне кубло, котре робило гроші на здоров'я і життя мешканців регіону.

Більше трьох років лився рікою по вулицях Бердичева «молдавський коньяк» у пластикових пляшках. І ось в минулу суботу, в 4:00 ранку операція по ліквідації злочинного синдикату, які травили бердичівський народ фальсифікованим пійлом, був знищений. Затримано п'ять осіб, конфісковано обладнання для виробництва «коньяку», вилучено понад 700 літрів спиртовмісної рідини і готової «продукції».

Майже 6 місяців вели правоохоронці полювання за злочинцями, виявляючи посібників і весь «технологічний ланцюжок» виробництва контрафактного алкоголю. І коли доказова база повністю була зібрана і запротокольована, відбулося затримання «коньячних справ майстрів».

Розмах «контрафактного бізнесу» вражає. У двох гаражах в день робилося триста літрів «молдавського коньяку», який реалізовувався через систему оптових покупців в перебігу декількох годин. За найскромнішими підрахунками злочинці в день заробляли близько п'яти тисяч гривень. Але тим не менш, ні зв'язки в органах місцевого самоврядування, ні знайомство з людьми в погонах, не змогли запобігти краху злочинного бізнесу.

Редакції відомі прізвища учасників злочинного картелю, але в інтересах слідства ми не маємо права їх повідомляти громадськості.

Можемо лише сказати, що злочинний бізнес організували мати і син, жителі Бердичева. А реалізацією контрафактного алкоголю займався офіцер збройних сил України, що проходив службу в одному бердичівському військовому підрозділі. У цей понеділок йому повинні були підписати пенсійні документи, та мабуть з офіцерською пенсією справа дещо загальмується.

Затриманим членам алкокортелю інкримінується склад злочину за ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України - Незаконне виготовлення або придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків.

Карається така «коньячна діяльність» позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з вилученням та знищенням вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для її виготовлення.

Злочинці заробили мільйони гривень на життя і здоров'я жителів нашого регіону. Будемо сподіватися, що суд по достоїнству оцінить їх внесок у справу масштабного отруєння городян і покарає їх максимальними термінами позбавлення волі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!