Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області вовки почали заходити в села і нападати на свійських тварин
 
11-09-2012, 19:38  Випадки

У Житомирській області вовки почали заходити в села і нападати на свійських тварин

 
У селі Мала Козара Романівського району Житомирської області вовки зайшли в село і прямо біля будинку роздерли теля.

'У



«На початку вересня вовки задерли наше теля. Ми живемо на околиці села і випасаємо худобу прямо біля двору. Близько 4-ї ранку дідусь почув сильний гавкіт наших собак і дивне мукання теляти. Ми вибігли на вулицю і побачили роздерте тіло одного з телят », - розповів Олександр, очевидець події.

Мисливствознавець господарства «Мисливський клуб «Романівський»Олександр Клочко підтвердив журналістам інформацію про те, що у Романівському районі з'явилися вовки.

«Хижаки прийшли із сусідніх регіонів. Вони дуже шкодять мисливському господарству, оскільки нападають на молодняк диких тварин. Деякі мисливські господарства вже почали влаштовувати облави на вовків, але зловити їх зараз особливо складно. Облави на вовків зазвичай влаштовують взимку, коли видно сліди звіра і можна хоча б приблизно знати, де він мешкає. Тоді можна обгородити територію прапорцями і почати полювання. Знайти вовка зараз в лісі можна тільки випадково », - розповів мисливствознавець.

Також Александ Клочко розповів, що від зубів вовка постраждав один з псів мисливського господарства. 8 вересня вовк у лісі раптово напав на пса.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!