Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області десятки машин застрягли на засніженій дорозі. Люди ночували в автомобілях
 
16-12-2012, 20:29  Випадки

У Житомирській області десятки машин застрягли на засніженій дорозі. Люди ночували в автомобілях

 
В Ружинському районі Житомирської області машини вже майже добу перебувають у пробці посеред траси.

'У


Про це повідомили очевидці подій.

«15 грудня ввечері, близько 18.00, я приїхала з Києва і вийшла на залізничній станції Чорнорудка. Мені від туди додому ще 20 кілометрів добиратися. Сіла до знайомих у легковик. Втім, далеко виїхати не довелося. Ледве виїхали за село, на трасу, як тут же застрягли в заметі. Туди ж доїхав і рейсовий автобус «Чорнорудка-Ружин» ... В обидва напрямі на трасі стояли десятки машин: легкові, вантажівки ... В безнадійної пробці ми простояли до 23.00, потім пішки повернулися назад. Там, в Чорнорудці, залишилися ночувати у знайомих. Це добре, що було до кого йти. А ось водій і пасажири ЗІЛа - жінка і п'ятирічна дитина - так і залишилися ночувати в машині, посеред поля. Сьогодні - 16-е, вже 15.00, скоро знову вечір ... Як добратися додому - незрозуміло. Транспорт досі не ходить », - повідомила Ганна.

За словами жінки, водії, що потрапили до снігового колапсу, ще вчора дзвонили у відділення МНС Ружинського району. Там сказали, що відправили на місце події необхідну техніку.

«Вчора, десь о 20.30, ми зателефонували в МНС. Там сказали, що приїдуть. Але до 11 години вечора, коли ми йшли, ніяких рятувальників не було видно. Ми дзвонили-дзвонили ... Спочатку говорили, що направлять трактора, а потім взагалі перестали трубку брати », - скаржиться очевидець подій.

Вона розповіла, що автобус зі снігової пастки таки вдалося звільнити.

«З автобуса вийшли всі і почали штовхати. Спільними зусиллями таки вдалося зрушити машину з місця. Кажуть, що автобус ще кілька разів застрявав по дорозі ... », - поінформувала Ганна.


У Територіальному управлінні МНС в Житомирській області повідомили, що на місці події працює техніка облавтодору.

«У нас немає техніки, яка могла б розчистити сніг. Там працює облавтодор », - говорить диспетчер ТУ МНС у Житомирській області.

Станом на 15.30 пробка на трасі в Ружинському районі трохи скоротилася.

«Люди власними силами звільнялися від снігового полону: самі дзвонили, домовлялися про трактори ...

Як повідомлялось, через снігопади чимало сіл Житомирської області залишилися без автотранспортного сполучення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!