Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Львівське сміття знову засвітилося на території Житомирської області.
 
25-10-2016, 19:31  Господарство

Львівське сміття знову засвітилося на території Житомирської області.

 
Львівське сміття знову засвітилося на території Житомирської області.

На півночі Житомирської області посеред поля невідомі скинули кілька тонн сміття, яке ймовірно було привезене зі Львівської області.

За словами депутата Житомирської облради Олександра Ніколайчука, гори сміття були помічені на кордоні Олевського та Лугинського районів біля села Білокоровичі.

«На відстані в якихось 150 метрів від дороги, посеред поля, висипали 3 вантажівки побутового сміття, основу якого складали відходи від медичних препаратів. Жахлива картинка і неймовірний запах. Однак, щоб зрозуміти більше, ми наблизилися ближче і наткнулися на листівки і виписки з Львівського регіону », - пише в Facebook Ніколайчук.

Львівське сміття знову засвітилося на території Житомирської області.


Місцеві жителі розповідають, що в ніч на 23 жовтня бачили, як 3 вантажівки з'їжджали з дороги і поспіхом покидали район.

«Ніхто і подумати не міг, що в 1 кілометрі від житлових будинків села Білокоровичі хтось залишить тонни сміття.
І повірте, знаючи бойовий дух місцевих жителів, може статися самосуд над тими моральними виродками, які привезли сміття на Олевщину », - додає депутат облради.

Доречі, раніше сміття львівського походження вже скидали в Ружинському районі і на території заповідника «Древлянський», який знаходиться в Народицькому районі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!