Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі затримали чоловіка, який викрав з супермаркету пляшку віскі вартістю 852 гривні
 
27-12-2012, 00:43  Випадки

У Житомирі затримали чоловіка, який викрав з супермаркету пляшку віскі вартістю 852 гривні

 
У Житомирі працівники Державної служби охорони затримали 36-річного чоловіка, який намагався викрасти з полиці магазину пляшку елітного віскі вартістю близько 860 гривень.

'У



Як стало відомо, на пульт централізованого спостереження ДСО надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з алкогольних супермаркетів.

На місце події через декілька хвилин прибув черговий наряд групи затримання. До правоохоронців звернувся заступник начальника служби безпеки магазину і повідомив, що один з відвідувачів намагався пронести повз каси товар, не сплативши його.

З'ясувалося, що 36-річний житомирянин вирішив прихопити пляшку елітного напою вартістю 852 гривні, заздалегідь заховавши його собі під куртку. Однак камера відеоспостереження зафіксувала дії чоловіка і охоронець магазину негайно натиснув на тривожну кнопку. Зловмисник був затриманий.

На місце події були викликані слідчо-оперативна група Богунського райвідділу міліції, а затриманого доставили в чергову частину міліції для з'ясування обставин події. Зараз проводиться перевірка.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!