Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Горе-злодій викрав у односельчанина пластикове вікно
 
22-12-2015, 08:49  Випадки

Горе-злодій викрав у односельчанина пластикове вікно

 
Горе-злодій викрав у односельчанина пластикове вікно

Днями правоохоронці затримали в одному з сіл Житомирської області "хазяйновитого" крадія, який вночі демонтував з новобудови пластикове вікно та хотів встановити його у власному домі.
У прес-службі УМВС України в Житомирській області розповідають, що нещодавно у Новоград-Волинський відділок поліції надійшло повідомлення про крадіжку від жителя с. Ярунь. 35-річний чоловік заявляв, що з його новобудови зникло одне з металопластикових вікон, встановлених напередодні.
Поліція, приїхавши на місце події, провела низку слідчих заходів та опитала місцевих жителів. Було встановлено, що до крадіжки може бути причетний 29-річний односельчанин потерпілого. Коли ж оперативники завітали додому до підозрюваного, то знайшли в одному з господарчих приміщень викрадене вікно.
Чоловіку залишалося тільки зізнатися у скоєному. Під час затримання він сказав, що таким чином хотів замінити старе вікно в своєму домі. Тепер горе-крадієві загрожує від 3 до 6 років ув'язнення за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вікно ж правоохоронці повернули його власнику.
Горе-злодій викрав у односельчанина пластикове вікно

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!