Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Минулої ночі в Житомирській області на пожежі загинули дві літні жінки
 
27-12-2015, 10:54  Випадки

Минулої ночі в Житомирській області на пожежі загинули дві літні жінки

 
Минулої ночі в Житомирській області на пожежі загинули дві літні жінки

27 грудня у с. Яструбня Брусилівського району сталося займання у приватному будинку. Проте, викликати рятувальників одразу не вдалося через проблеми з мобільним зв'язком. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» лише о 01:40.
Коли бригада рятувальників прибула на місце події, на подвір'ї вже горіло одразу два дерев'яних будинки площею 200 кв.м. Спочатку загорівся старий будинок, проте через сильні пориви вітру вогонь дуже швидко перекинувся на двоповерхову будівлю, в якій проживали господарі. Було з'ясовано, що на момент займання у житловому будинку знаходилось четверо людей. Двоє з них, подружжя з Києва, що приїхали в гості до бабусі, встигли евакуюватися, відчувши сильний запах диму. Повернутися в будинок, щоб допомогти своїм близьким вже не змогли - вогонь розповсюдився дуже швидко.
Вогнеборці всі сили кинули на те, щоб загасити частину будівлі, де знаходились люди. Значно ускладнила ситуацію відсутність у селищі водойми з водою. О 2:30 вогонь вдалося локалізувати. Остаточно ліквідували пожежу лише о 7:45. На жаль, і 95-річна бабуся та її 71-річна донька, які не змогли вибратися з будівлі, загинули. Також вогнем було вщент зруйновано обидва будинки.
Як повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області причини пожежі наразі з'ясовуються фахівцями.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!