Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Україні пройшла церемонія інавгурації Віктора Януковича.
 
25-02-2010, 14:44  Вибори 2010

В Україні пройшла церемонія інавгурації Віктора Януковича.

 
В Україні пройшла церемонія інавгурації Віктора Януковича.


В Україні пройшла церемонія інавгурації Віктора Януковича.



Новий глава держави приніс присягу в залі засідань Верховної ради. Трохи пізніше Янукович як Верховний головнокомандувач прийняв рапорт від начальника Генштабу. Відразу після церемоній новий глава країни зробив низку заяв.
'В


Свій шлях до президентства Віктор Янукович починав з думкою про об'єднання країни. Що може об'єднувати сильніше, ніж віра? Тому за півтори години до інавгурації новий український президент приїжджає у Києво-Печерську лавру на молебень разом з патріархом Кирилом.

Верховна рада якраз ілюстрація тієї єдності, якої Україні так не вистачало. Але сьогодні тут все інакше. Урочиста церемонія хоч і дає невеликі збої, але це, звичайно, від хвилювання. Спікер Литвин часом помиляється з наголосами в іноземних прізвищах. Гостей багато - всіх не запам'ятати. Але список переривається. До парламенту вже піднімається Віктор Янукович.
В Україні пройшла церемонія інавгурації Віктора Януковича.


Далі вже все за планом. Присяга на Конституції і старовинному Пересопницькому Євангелії. Звичайно, президентська печатка та булава - традиційний символ української влади. Але фінал - в руках, нарешті, президентське посвідчення.
В Україні пройшла церемонія інавгурації Віктора Януковича.


Цю церемонію навмисно не стали робити помпезною. Вирішили заощадити. Україні зараз не просто: багато проблем в економіці і мало часу для їх вирішення. Новий президент про це знає, знає і про те, що повинен вирішити ці проблеми.

«Першочергове завдання - реформування системи влади і кабінету міністрів, перетворення його в команду професіоналів. Я знаю, що і як слід зробити. У першу чергу, відновити систему ефективного державного управління. Ми повинні швидко створити дієздатну виконавчу владу, яка невідкладно займеться найбільш вразливими галузями економіки і соціальної сфери, - заявив Віктор Янукович, президент України.

Але для початку ще треба розібратися з проблемами в політиці. Віктору Януковичу не провести реформи без прем'єра-союзника. З Юлією Тимошенко не виходить. От і в Верховній раді - порожні місця. Вона та її депутати не прийшли, хоча їх запрошували. Політика сьогодні втрутилася і в церемонію інавгурації.
'В


Прихильники Партії регіонів прийшли під стіни секретаріату, щоб привітати лідера. Він приїхав слідом. Віктор Янукович приймає рапорт начальника Генштабу вже в статусі головнокомандувача. У секретаріаті урочисто піднімається президентський штандарт. Віктор Янукович вперше йде в свій новий робочий кабінет.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!