Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тігіпко визначився, хто буде балотуватися в мери Житомира
 
7-09-2010, 23:17  Вибори 2010

Тігіпко визначився, хто буде балотуватися в мери Житомира

 
У праймеріз партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна" проголосувало близько 300 тисяч виборців. Про це під час всеукраїнського партійного форуму заявив заступник Тігіпко Костянтин Бондаренко.

Тігіпко визначився, хто буде балотуватися в мери Житомира



"Мобільні ділянки народного праймеріз будуть працювати до 10 вересня - будуть інформувати громадян про результати голосування. Спочатку наші опоненти гаряче підтримали праймеріз, обіцяли також проводити голосування, але коли ми вийшли на вулиці, опозиція і коаліція почали критикувати нас", - зазначив політик.

Бондаренко також заявив, що в списках партії не буде людей із судимостями, - пише Gazeta.ua.

"Ми оцінюємо людей не за розмірами гаманця, а спілкуючись з громадянами. Ми відмовилися від того, що група людей у Києві визначає партійну конфігурацію", - підкреслив К. Бондаренко.

Результатами голосування в Дніпропетровську міськраду в партії переміг Павло Краснобріжий, в Сумській - Євгена Терещенко, до Верховної Ради Криму - Сергій Доценко, до Хмельницького облради - Леся Шуляк.

Цих людей представили на форумі, а також 10 кандидатів у мери від "Сильною України", зокрема в Луцьку буде балотуватися Микола Романюк, у Чернігові - Микола Михалевич, в Миколаєві - Олександр Болтянский, в Житомирі - Ярослав Довгий, в Кіровограді - Віктор Андрєєв , в Сумах - Ігор Збукарев.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!