Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні в Житомирі починається висунення народних обранців
 
27-09-2010, 21:48  Вибори 2010

Сьогодні в Житомирі починається висунення народних обранців

 
Сьогодні в Україні починається висування кандидатів у депутати в багатомандатному, одномандатному виборчому окрузі, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови на виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

0



Згідно розміщеного на сайті Центральної виборчої комісії календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів, висування кандидатів починається за 34 дні і закінчується за 28 днів до дня виборів і проводиться з 27 вересня до 2 жовтня включно.

Нагадаємо, 11 вересня стартувала виборча кампанія з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 31 жовтня. Вибори пройдуть за мажоритарно-пропорційною системою: 50% депутатів будуть обиратися за партійними списками, 50% - в мажоритарних округах. Участь у місцевих виборах блоків партій не передбачено.

Право висування кандидата на посаду міського голови буде реалізовуватися виборцями тільки через місцеві організації політичних партій.

31 жовтня проводяться чергові вибори всіх без винятку сільських, селищних і міських голів, депутатів сільських, селищних, міських, районних у місті і обласних рад, крім виборів київського міського голови, депутатів Київської міської ради та Тернопільської обласної ради.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!