Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир потрапив у ТОП «брудних» політтехнологій на місцевих виборах-2010
 
16-10-2010, 01:27  Вибори 2010

Житомир потрапив у ТОП «брудних» політтехнологій на місцевих виборах-2010

 
Житомир потрапив в ТОП - 12 «брудних» політтехнологій на місцевих виборах-2010. Такий рейтинг склало інформаційне видання «Главред». Житомирі в цьому рейтингу знаходиться на дев'ятому місці.

0



Також у ТОПі виявилися: Черкаси, Кременчук, Суми, Миколаїв, Одеса, Чернігів, Дніпропетровськ, Полтава, Ужгород, "Драматично почалася кампанія в Житомирі. Прес-служба мера Віри Шелудченко та губернатора Рижука, нічого не підозрюючи, видали повідомлення про те, що тепло в будинки подадуть 5 жовтня. Але не тут-то було. Містам області тепло включили, а Житомиру - ні. Нібито через заборгованість, хоча борги є абсолютно у всіх міст.
Як вже повыдомлялося раніше, громадяни Житомира мерзли через складний клубок суперечностей між кандидатами і їх «патронами». Одним з опонентів Шелудченко є колишній заступник директора «Газ України» Михайло Заславський. Його підтримує депутат-«регіонал» Присяжнюк і «гнобить» губернатор-«регіонал» Рижук (як подейкують, «за таємне відвідування синагоги»). Рижук, який більш за все хоче зберегти крісло після виборів, говорить, що його влаштовує Шелудченко. Хоча в Партії регіонів у місті є свій кандидат у мери - Володимир Дебой, заступник Рижука, директор компанії «Житомирпиво».
Коли абсурд, що відбувається між кандидатами, почав переходити всі мислимі межі, настала розв'язка: «посинілим» у своїх квартирах городянам включили опалення, незважаючи на заборгованість.
Але за цей час Віра Тимофіївна встигла гарненько подумати про багато речей. Про те, як погано впливають на рейтинг холодні труби. Про те, порушать чи проти неї кримінальну справу нібито за фактом несплати ДП «Газ Україна» 20 млн. грн. Нарешті про те, яким розлючений, незважаючи на досить лояльне ставлення, може бути губернатор Рижук, якому дісталося за «холодомор» ".


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!