Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський міськвиборчком вже прийняв 70% протоколів
 
1-11-2010, 22:29  Вибори 2010

Житомирський міськвиборчком вже прийняв 70% протоколів

 
У залі засідань Житомирської мерії, працює міська виборча комісія. Там приймають протоколи і бюлетені з виборів до Житомирської обласної ради. Тобто визначається доля представників Житомира в обласній раді.

Житомирський міськвиборчком вже прийняв 70% протоколів



Станом на 15.00 оброблено 69 ділянок. Ніяких попередніх результатів поки не даємо: черга, люди другу добу працюють, головне - прийняти результати. Протоколи з виборів до Житомирської міськради і по виборах мера Житомира приймають у Королівській і Богунській райрадах. Ніхто про результати сказати не може, навантаження велике, програма «підвисає», - повідомила Тетяна Прокопчук, співробітник Житомирського міськвиборчкому.

Тим часом у кулуарах мерії активно обговорюються результати мерських виборів, наприклад, такий факт, що відрив між лідером - Володимиром Дебоєм і другим номером - чинним мером Вірою Шелудченко, зовсім невеликий і складає трохи більше тисячі голосів. Наскільки це правда, з'ясується зовсім скоро.

Що стосується виборів до Житомирської облради, то місцеві політики активно обговорюють ще одну новину: нібито Партія регіонів може претендувати на 30% мандатів (а, може, уже й більше) з 112 депутатів облради.
За матеріалами Дзеркало Полісся

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!