Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Демократичні сили можуть створити коаліцію у Житомирській міськраді?
 
2-11-2010, 20:00  Вибори 2010

Демократичні сили можуть створити коаліцію у Житомирській міськраді?

 
Вибори в Житомирі пройшли. Вже ніхто нічого не обіцяє виборцям, влада замовкла й стихає, нібито її взагалі немає. Одні підраховують політичні збитки, інші думають, як гарно "під фанфари" зайняти насиджені попередниками "теплі" чиновницькі крісла. За попередніми підрахунками голосів, приблизно рівну кількість голосів в Житомирську міськраду отримують головні антиподи вітчизняної політики - ПР і БЮТ.

'Демократичні



Щоправда, після перемоги Януковича антиподами їх вже важко назвати, оскільки БЮТ в останні місяці був головним постачальником «тушок» для коаліції. Тому правильніше буде вважати головним антиподом ПР - саму Юлію Тимошенко, яка є більш небезпечною загрозою для біло-блакитних, ніж вся її команда.

Так от, ПР і БЮТ набирають по 19% голосів. За ними з значними 14-ма відсотками йде «Фронт змін», керівник якого А. Яценюк вже заявив на всю Україну, що його партія не буде входити в «місцеві» коаліції з ПР. Об'єднаними зусиллями багнетів Юлі і Яценюка опозиція в Житомирській міськраді може спробувати створити більшість.

Питання в тому, чи вдасться це зробити місцевим опозиціонерам в новій для місцевих еліт політичній реальності ...


Джерело: Reporter.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!