Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Києві затримали грузина з вибухівкою.
 
6-02-2010, 13:33  Вибори 2010

В Києві затримали грузина з вибухівкою.

 
0


В Києві затримали грузина з вибухівкою.

Співробітники Служби безпеки України в п'ятницю увечері, 5 лютого, у Києві на Майдані Незалежності затримали чоловіка, який міг готувати вибух у людному місці.

Таку заяву зробив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко в ефірі телекомпанії "Інтер", пише "Новий Регіон" з посиланням на "Українські новини".

Затриманий - громадянин Грузії 1968 року народження. Крім тротилу з електродетонаторами і зброї в нього виявили український паспорт. Його впіймали на Майдані Незалежності.

"Крім того, що ми його затримали, ми сьогодні порушили кримінальну справу і серйозно відпрацьовуємо версію слідства про можливість або намір цієї особи вчинити злочин або організувати вибух на одному з місць масових акцій, які зараз проходять на площах Києва", - сказав В. Наливайченко .

Як повідомляє прес-служба СБУ, вже порушено кримінальну справу. У зв'язку з інцидентом, В. Наливайченко закликав українців не втрачати пильність під час масових акцій.

Нагадаємо, що напередодні Партія регіонів неодноразово заявляла про те, що штаб Юлії Тимошенко готується за допомогою залучення громадян Грузії зірвати другий тур виборів президента.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!