Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ярмарок вакансій для оновленого заводу
 
5-10-2009, 20:33  Новости Житомира

Ярмарок вакансій для оновленого заводу

 
'Ярмарок

У залі засідань селищної ради зібралося 136 осіб, яких зацікавила перспектива отримати роботу. Перед присутніми виступив директор районного центру зайнятості Олександр Загорський, який наголосив, що в період кризи будь-яка робота краща, ніж безробіття, і запропонував використати реальний шанс працевлаштування.

Замовник претендентів на нові робочі місця - Баранівський фарфоровий завод. Щоправда, в зв’язку з недавньою зміною власника, підприємство вступило в нову фазу свого існування. І тепер він носить назву ТОВ «Центр тимчасового працевлаштування». Пройшовши реконструкцію, оновивши технологію, підприємство випускає на території одного цеху такий же обсяг продукції, як раніше – на території 10 гектарів.

Звісно, оновлене підприємство потребує і нових робочих рук. Тому до Баранівського районного центру зайнятості надійшло повідомлення про 150 вакансій за професіями: оператор-ливарник на автоматичних лініях крупних та малих форм, оправник-чистильник, оператор гідравлічного прессу, формувальник, транспортувальник, ставильник-вибірник, глазурувальник, сортувальник гіпсових форм та інші. Завдяки спільній роботі спеціалістів районного центру зайнятості та керівництва підприємства працевлаштовано майже сотню безробітних.

На ярмарку співвласник підприємства Костянтин Святогоров окреслив перспективи розвитку заводу та умови праці, після чого відповів на запитання присутніх. Оскільки підприємство, продовжує реконструкцію і на черзі - запуск нових цехів, то наразі є потреба у залученні додаткової робочої сили. Роботодавець згоден організувати працівників із інших населених пунктів району.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!