Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Шелудченко має намір відреставрувати фонтан на вулиці Михайлівській.
 
1-04-2010, 12:31  Новости Житомира / Культура

Шелудченко має намір відреставрувати фонтан на вулиці Михайлівській.

 

Шелудченко має намір відреставрувати фонтан на вулиці Михайлівській.

'Шелудченко


Мер Житомира Віра Шелудченко заявила що до Дня міста влада має намір відреставрувати фонтан на вулиці Михайлівській.

- Все, що робилося напередодні минулорічного дня міста, є важливим і актуальним. Реконструювали фонтан на площі Соборній і показали городянам як він може виглядати, якщо навести порядок. До речі, багато хто не вірив, що можливо, - розповідає Шелудченко

Зараз влада розглядає запропоновану проектну документацію. Мер впевнена, що за рахунок спонсорів їм вдасться зробити не тільки фонтан, але і благоустрій усієї вулиці.

- До дня міста, ми подаруємо городянам, упорядковану і оновлену вулицю Михайлівську. Відновимо фонтан, зробимо тротуар. Плануємо поставити там пам'ятний знак на честь 1126-ї річниці з дня заснування Житомира.

Пізніше, управління капітального будівництва міста Житомира оприлюднило кошторис робіт з реконструкції фонтану на вулиці Михайлівській, передбаченої програмою розвитку м. Житомира на 2010 рік.

Начальник управління капітального будівництва міськради В. Ю. Умінскій, назвав вартість реконструкції згідно цього документу, яка складає 2 мільйони 237 тисяч гривень, в т.ч. вартість проектних робіт і комплексної експертизи - 124,8 тис. грн.
За матеріалами Журнал Житомира.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!