Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський обласний медцентр оштрафували за зловживання монопольним положенням
 
7-10-2009, 19:04  Новости Житомира

Житомирський обласний медцентр оштрафували за зловживання монопольним положенням

 
'Житомирський


Житомирське обласне територіальне відділення АМКУ завершило розгляд справи проти Житомирського Обласного медичного центру і оштрафувало дане підприємство на 15 000 грн. за зловживання монопольним становищем.

Про це повідомили у прес-службі ЖО ТВ АМКУ.

Відділення визнало дії Центру порушенням законодавства про захист економічної конкуренції щодо встановлення економічно необґрунтованих цін на бланки суворого обліку, якими забезпечувалися лікувально-профілактичні заклади у Житомирській області – сертифікати про проходження профілактичного наркологічного огляду, медичні довідки для отримання дозволу на об’єкт дозвільної системи, медичні довідки щодо придатності до керування транспортним засобом, медичні довідки про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів тощо.

«При визначенні розміру штрафу враховано те, що Центр сприяв об’єктивному розгляду справи, представниками підприємства було визнано порушення та унеможливлення подібних порушень у майбутньому» - зазначив голова відділення Олександр Безсмертний.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!