Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі роздають газету «Скандальний Житомир»
 
8-10-2009, 17:16  Новости Житомира

У Житомирі роздають газету «Скандальний Житомир»

 
'У

- Весь цей номер ми присвятили одній проблемі - рейдерським захватам в Житомирі. Зокрема в матеріалі ми розповідаємо житомирянам про атаку на житомирський Завод минераловатных виробів. Таким чином ми привертаємо увагу громадськості, чиновників і правоохоронних органів. Це наш вклад в боротьбу колективу із загарбниками. Рейдери не люблять, коли про їх чорні справи стає відомо, - розповідає інтернет-виданню «Скандальний Житомир» головний редактор однойменної газети Володимир Гребенкин.
Журналіст відзначає, що для працівників публікація вельми важлива - для них це мало не остання можливість звернути увагу місцевої влади і правоохоронних структур до своєї проблеми. Якщо рейдерам удасться захопити підприємство, то його просто подерибанят. Весь колектив (а також сім'ї робітників) втратить місця роботи
- Працівників заводу минваты вже підтримує опозиційна громадська організація «Бджола». Було б не погано, аби і інші засоби масової інформації і організації надали підтримку. Тоді в рейдерів не буде шансів провернути свої справи, - упевнений Гребенкин.
Черговий номер житомиряни і гості міста зможуть безкоштовно отримати впродовж декількох днів в районі ринків Сенний (недалеко від центру міста), Хмільники (біля панчішної фабрики), Родинний (на Польовій); також газета роздаватиметься біля ЦУМа, і біля сельхохтехникума (р-н Крошня). Крім того «Скандальний Житомир» поступить на адресу городян, які живуть в районі автовокзалу і на Польовій., і в управління і департаменти центральних органів влади і силові структури - Верховну Раду, Кабінет Міністрів України, Міністерство внутрішніх справ, Службу безпеці України, Генпрокуратуру.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!