Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У містах Житомирської області вчаться сортувати сміття
 
9-10-2009, 17:23  Новости Житомира

У містах Житомирської області вчаться сортувати сміття

 
'У

9 жовтня 2009 року в місті Коростене Житомирської області відбулося виїзне засідання колегії Державної екологічної інспекції в Житомирської області на предмет вивчення досвіду сортування твердих побутових відходів.

Про це повідомляє офіційний сайт міста Коростеня.

Проект по організації роздільного збору твердих побутових відходів реалізується в місті з 2008 року. За цей час коростенцы трохи навчилися викидати сміття в декілька різних ємностей.

Вивчаючи досвід Коростеня по роздільному збору сміття, учасники колегії відвідали станцію досортировки вторинної сировини і побували на уроці в міській гімназії, де школярів переконували в тому, що сміття в тому вигляді, в якому його викидають городяни, завдає істотної шкоди екології довкілля і впливає на здоров'ї людей.

Як відзначали учасники колегії, в Канаді і США переробляється, а потім використовується в господарстві 70% всіх ТБО, в Австралії - 60%, в Європі 50%. У Україні доля ТБО, яка потрапляє в переробку для подальшого використання, складає всього 1%.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!