Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інтелігенція Житомирської області закликає Ющенка, Яценюка, Тарасюка, Костенко, Тягнібока і інших підтримати на виборах Юлію Тимошенко
 
10-10-2009, 20:07  Новости Житомира

Інтелігенція Житомирської області закликає Ющенка, Яценюка, Тарасюка, Костенко, Тягнібока і інших підтримати на виборах Юлію Тимошенко

 
'Інтелігенція

На тому, що відбувся 10 жовтня в Житомирі зборах представників інтелігенції Житомирської області, її учасники ухвалили резолюцію, в якій закликають всіх кандидатів в президенти України підтримати на президентських виборах в 2010 році Юлію Тимошенко.

«Ми, представники інтелігенції Житомирщини, після довгих роздумів і гострих дискусій звертаємося до лідерів прогресивних політсил із закликом об'єднатися довкола єдиного реального кандидата від демократичних сил - Юлії Тимошенко», - говориться в обігу.

Політичні розбирання, боротьба за особисте місце у владі завжди в історії України вели до відсталості України, перетворюючи її на сировинний придаток інших держав, аж до втрати незалежності.

Інтелігенція Житомирської області закликає Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка, Бориса Тарасюка, Юрія Костенко, Олега Тягнібока, Антолія Гріценко оставть дрібні спори і проявите політичну мудрість.

«Відкиньте власні амбіції ради затвердження української демократії. Те, що розпиляло голосів наших виборців може привести до державної влади олигаохические клани і бандформування. Забудьте про власний «я», служити Україні можна не лише на посаді президента.

Сподіваємося, що любов до України загальне прагнення зробити її майбутнє чмстым і світлим об'єднає вас», - говориться в обігу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!