Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Військові Житомирщини готують техніку до зими
 
12-10-2009, 16:27  Новости Житомира

Військові Житомирщини готують техніку до зими

 
'Військові

У Збройних Силах України тривають роботи з сезонного обслуговування техніки і переведення її на режим осінньо-зимової експлуатації.

Так, за словами командира 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади 8-го армійського корпусу, яка дислокується на Житомирщині, гвардії підполковника Олександра Нестеренка, цього тижня у з’єднанні обслуговуються озброєння та військова техніка різних типів та призначень.
'Військові

– Бригада має на озброєнні танки Т-64Б, бойові машини піхоти БМП-2, зенітні ракетні комплекси “Оса”, зенітні ракетно-гарматні комплекси “Тунгуска”, самохідні гаубиці 2С1 “Гвоздика”, армійські джипи “Hummer” американського виробництва та багато іншої військової техніки, – розповів підполковник Олександр Нестеренко. – При цьому сезонне обслуговування техніки проходить не лише у парку бойових машин та автомобільному парку, а й на полігоні бригади, що знаходиться поблизу села Олександрівка Новоград-Волинського
Проведенню технічних робіт у бригаді передував тривалий підготовчий період. Відбулася технічна конференція, збори з офіцерами, заняття з усім особовим складом частин із заходів безпеки під час робіт на техніці, показові заняття, під час яких демонструвався порядок виконання робіт на техніці.
На даний час у з’єднанні створено 14 постів та 4 бригади, що обслуговують усі підрозділи, виконуючи специфічні завдання. Вони розгорнуті на базі ремонтно-відновлювального батальйону бригади, яким командує гвардії підполковник Ігор Ткачук.

За підсумками перших днів роботи заступником командира бригади з озброєння гвардії підполковником Володимиром Сварицевичем були відзначені кращі підрозділи та військовослужбовці, які найбільш сумлінно виконують поставлені завдання. Серед них командир роти ремонту бронетанкової техніки гвардії капітан Юрій Савчук та в цілому весь танковий батальйон, яким командує гвардії підполковник Олександр Пятніцин.
'Військові
– Роботи тривають згідно з планами та графіками завдяки чітко спланованій та проведеній роботі у підготовчий період, – зазначив гвардії підполковник Олександр Нестеренко.

Також близько 60 одиниць техніки буде переведено на режим осінньо-зимової експлуатації у ході сезонних регламентних робіт, які тривають у 28-й окремій гвардійській механізованій бригаді 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується на Одещині.Як розповів заступник командира бригади з озброєння підполковник Сергій Мельник, ще заздалегідь до початку робіт в усіх без виключення підрозділах була проведена плідна робота щодо стовідсоткового дефектування штатних бойових технічних одиниць, на підставі чого у постачальні органи надані відповідні заявки стосовно забезпечення необхідними комплектуючими запасними частинами, мастилами, рідинами та іншими пально-мастильними матеріалами.

– Також у підготовчий період під безпосереднім керівництвом командира бригади полковника Ігоря Олійника було проведено низку інструкторсько-методичних заходів, спрямованих на якомога якіснішу теоретичну та практичну підготовку усього особового складу з’єднання. Зокрема, відбулися навчальні збори та заняття, в ході яких військовослужбовцям були доведені основні вимоги керівних документів, інструкцій, наказів та настанов щодо організації та проведення сезонного технічного обслуговування, – зазначив підполковник Сергій Мельник.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!