Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі 17 жовтня відключать холодну воду
 
13-10-2009, 17:16  Новости Житомира

У Житомирі 17 жовтня відключать холодну воду

 
'У

В суботу, 17 жовтня, в Житомирі у зв'язку з сезонним технічним ремонтом трубопроводів буде відключена холодна вода.

Про це під час наради представників міських властей з керівниками житлових і комунальних підприємств Житомира повідомив директор КП «Водоканал» Ярослав Мельник.

Вода буде відсутня з 0 до 22 годин 17 жовтня. Водопостачання поновиться о 6 годині ранку 18 жовтня. Вночі вода буде отсуствовать.

«12 жовтня в кабінеті заступника мера Житомира Едуарда Кругляка відбулося засідання комісії з надзвичайних ситуацій і техногенно-екологічної безпеки м. Житомира, де стояло питання про проведення термінових робіт з підготовки системи водопостачання Житомира до зимового періоду, - сказав Ярослав Мельник. - Ми запланували заміну трубопроводів, засувок, зворотних клапанів як на водоочисній станції, так і на насосних станціях водопроводу 1, 2 і 3 підйомів. Крім того, ми плануємо провести великі об'єми робіт в мережах водопроводу в місті: замінити засувку 400 мм від водопроводу 1000 мм по вул. Черняховського, 92, засувку 600 мм і «випуск» 200 мм поряд з водоканалом, і так далі».
Директор Житомирського водоканалу Ярослав Мельник

Як проінформував Ярослав Мельник, під час відсутності води міська каналізація працюватиме, оскільки люди використовуватимуть заготовлену воду. Працівники водоканалу також планують прочистити частково заповнені каналізаційні колодязі і мережі, які при повному навантаженні стоками відремонтувати неможливо.

Если сломался автомобиль, то читайте руководство по эксплуатации и ремонту автомобилей. Теперь ездить на СТО не обязательно.


де Гриценко.,

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!