Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир в кризі: імпорт зменшився удвічі
 
13-10-2009, 17:44  Новости Житомира

Житомир в кризі: імпорт зменшився удвічі

 
'Житомир


За 8 місяців 2009 років підприємства Житомира експортували в країни Євросоюзу товарів на 48 млн. дол. США.

Про це Житомир.info повідомили у відділі статистики зовнішньоекономічної діяльності Головного управління статистики в Житомирської області.

Імпорт товарів склав 35 млн. дол. В порівнянні з 2008 роком об'єм експорту зменшився на третину, а імпорту - майже удвічі.

Серед країн ЄС головними партнерами міста в експорті були Італія, Німеччина, Іспанія і Франція, в яких направлено більше двох третин всіх товарів, що експортуються.

Основу експортних постачань до Німеччини складали вироби з чорних металів і виробу з алюмінію. До Італії переважно вирушали шкіра, виробу з неї і взуття. Іспанія була в основному споживачем виробів з чорних металів, деревини і виробів з неї. До Франції підприємства Житомира експортували готові текстильні вироби, вироби з чорних металів, плавзасобу.

Найбільші об'єми імпорту отримані з Італії, Німеччини, Польщі і Нідерландів - дві третини загального.

З Італії до Житомира поступали казани і механічні пристрої, взуття, полімерні матеріали і пластмаса. З Німеччини - какао і вироби з нього, полімерні матеріали, казани і механічні пристрої.

Основу імпортних постачань з Польщі складали полімерні матеріали і пластмаси, керамічні вироби і овочі, з Нідерландів - жири і масла.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!