Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Годований: «Досить обирати за пустими обіцянками – обирати потрібно свідомо»
 
16-10-2009, 15:27  Новости Житомира

Годований: «Досить обирати за пустими обіцянками – обирати потрібно свідомо»

 
'Годований:

Керівник секретаріату Житомирської обласної організації Єдиного Центру Руслан Годований переконаний, що «свідомий вибір громадян – це запорука успіху держави».

Таку думку висловив Член Ради Житомирської обласної організації Єдиного Центру Руслан Годований в Житомирі на прес-конференції на тему «Запитай кандидата».

«Дії Єдиного Центру не спрямована ні на підтримку когось з кандидатів у президенти, ні проти жодного з них. Наша акція має двох адресантів – народ і влада. Для нас важливо, щоб в день виборів громадяни України перестали обирати наосліп», - так Руслан Годований прокоментував спрямованість розпочатої Єдиним Центром Всеукраїнської громадянської кампанії «Запитай кандидата».

«А з іншого боку ми прагнемо щоб українські політики навчилися відповідати за свої слова. Але вже сьогодні зрозуміло, що влада не хоче чути правду про себе», - зазначив Руслан Годований та підтверджуючи сказане повідомив, що у Києві, Л. Черновецький не дозволив розміщувати білборди громадянської кампанії «Запитай кандидата». Тому 12 жовтня понад 500 активістів Єдиного Центру на площі перед Київською мерією розгорнули плакати з лозунгами кампанії «Запитай кандидата» і таким чином донесли до киян інформацію, яку намагалася приховати команда Л.Черновецького.

За словами Годованого, так Єдиний Центр вчинятиме у кожному населеному пункті «де влада спробує зупини громадянську кампанію й приховати правду від людей».

Нагадаємо, що на сайті партії www.edc.org.ua відкрито спеціальне діалогове вікно, де кожний охочий може викласти свої думки як про громадянську кампанію Єдиного Центру, так і про перебіг виборчих перегонів.

«Досить обирати за політичними обгортками та пустими обіцянками – обирати потрібно свідомо. Свідомий вибір громадян – це запорука успіху держави», - підсумував сказане Годований.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!