Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Годований: «Єдиний Центр змусив місцевих чиновників поважати Закони України»
 
7-10-2009, 18:45  Політика

Годований: «Єдиний Центр змусив місцевих чиновників поважати Закони України»

 
'Годований:

Керівник секретаріату Житомирської обласної організації Єдиного Центру вважає, що кожен громадянин України, а особливо чиновник, повинен поважати Закони України.

Таку думку висловив Руслан Годований щодо розвитку подій навколо зміни дорожніх знаків у Житомирі на перехресті вулиць Малої Бердичівської та Черняховського.

«Ми задоволені, що здобули малу але перемогу над непродуманими діями місцевих чиновників», - говорить Руслан Годований й уточнює, що саме після відкритого листа Єдиного Центру до начальника Управління ДАІ у Житомирській області, в понеділок 5 жовтня на сайті Житомирської міської ради було опубліковано офіційне оголошення «Про перенесення тролейбусної зупинки та встановлення дорожнього знаку».

Також під знаком «Поворот праворуч заборонено» на перехресті вулиць Малої Бердичівської та Черняхівського розмістили табличку із цифрами «24.10.2009», які мають означати попередження про дату зміни дії знаків.

«Кожен громадянин України, а особливо чиновник, повинен поважати Закони України. Хоча з запізненням, але активізувавши пресу та громадськість, ми змусили чиновників виконувати закон», - наголошує Годований, посилаючись на 7 пункт 33 розділу Постанови Кабінет Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. N 1306 "Про правила дорожнього руху".

Також Керівник секретаріату Житомирської обласної організації Єдиного Центру вважає, що водії які були оштрафовані на перехресті вулиць Малої Бердичівської та Черняхівського з 23 вересня по 6 жовтня мають право оскаржити складені протоколи про штрафи.

«Маю надію, що водії будуть поінформовані, що зміна знаку відбулась з порушенням закону й матимуть змогу опротестувати протоколи про штрафи, а Житомирська обласна організація Єдиного Центру готова надати водіям юридичні консультації з цього питання», - повідомляє Годований.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!