Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі вітали юних спортсменів-перемпожців
 
16-10-2009, 15:32  Новости Житомира

В Житомирі вітали юних спортсменів-перемпожців

 
'В

Ігри першості міста Житомира з міні-футболу серед вуличних і дворових команд тривали протягом усього літнього періоду, з червня по серпень 2009 року і мали на меті організацію змістовного дозвілля дітей в період шкільних канікул, залучення молоді до здорового способу життя, виявлення обдарованих спортсменів для подальшої спортивної спеціалізації.


У змаганнях Першості взяли участь гравці 81-єї команди (1тис. 215 дітей та підлітків).
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради забезпечувало технічне та медичне обслуговування змагань, оплату роботи суддівської колегії. Першість міста обслуговувала суддівська бригада Асоціації з міні-футболу області на чолі з головним суддею, суддею Національної категорії Білим Петром Михайловичем.


Змагання проводились на спортивній базі Житомирського агротехнічного коледжу за особистої підтримки директора закладу Войтенка Архипа Борисовича.
Практика проведення цих змагань, які організовуються в Житомирі щороку і тривають протягом усього літа, існує лише у нашому місті, що було відзначено Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту. Після розгляду особистою звернення міського голови В.Т.Шелудченко до Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Павленка Ю.О., переможцям та призерам Першості були виділені безкоштовні путівки до Міжнародного дитячого центру '"Артек" та Українського дитячого центру "Молода гвардія".
До МДЦ "Артек" з 18 жовтня по 7 листопада направляються юні мешканці міста Житомира, переможці Першості, учасники команди "Спартак" у складі:

· Меліченка Владислава (загадьноосвітня школа №17);

· Забррдського Володимира (загальноосвітня школа №1);

· Войташа Володимира (загальноосвітня школа №6);

· Рафальського Олексія (загальноосвітня школа №6);

· Куликівського Євгенія (загальноосвітня школа №6);

· Новицького Святослава (загальноосвітня школа №17);

· Анохіна Миколи (загальноосвітня школа №17).



До УДЦ "Молода гвардія" з 21 жовтня по 10 листопада направляються срібні призери Першості, гравці команди "Крошня М" у складі:

· Кучерука Олега (загальноосвітня школа № 28);

· Можарівського Миколи (зшальноосніпія школи X" 28):

· Рибака Миколи (загальноосвітня школа № 16);

· Ясинського Ярослава (загальноосвітня школа № 30);

· Полтка Віктора (загальноосвітня школа № 16);

· Бондарчука Юрія (загальноосвітня школа № 16);

· Антонюка Вадима (загальноосвітня школа № 16);

· Салюка Владислава (загальноосвітня школа № 16);

· Войцеховського Артема (загальноосвітня школа № 28);

· Примака Івана (гімназія № 23).



Крім зазначених юнаків, у складі збірної команди "Крошня М" грали також Олександр Біляченко, Древецький Володимир, Ткачук Микита, Гусев Юрій.


Для подальшої участі у змаганнях різних рівнів переможцям та срібним призерами Першості міський голова Віра Тимофіївна Шелудченко вручила подарунки (спортивна форма з логотипом міста Житомира).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!