Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нова влада Житомира воліє забути про перспективний план розвитку міста до 2017 року?
 
28-12-2010, 00:33  Новости Житомира

Нова влада Житомира воліє забути про перспективний план розвитку міста до 2017 року?

 
У січні 2009 року в Житомирі урочисто і принародно був презентований Стратегічний план розвитку Житомира на період з 2008 по 2017 рік ...

Нова влада Житомира воліє забути про перспективний план розвитку міста до 2017 року?



Нагадаємо, що згідно з цим планом, Житомир у 2017 році повинен був стати містом з підземними стоянками, декількома підземними торговими центрами за зразком столичного «Метрограду», тролейбусними лініями на Мальованку, Хмільники, зручною приміською транспортною інфраструктурою та іншими принадами цивілізованого життя. При цьому варто згадати і проект реконструкції кінотеатру «Жовтень» з прилеглими до нього офісними і торговими будинками, а також напівпідземні транспортні магістралі в центрі ...

Наприклад, підземні торгові центри за кошти інвесторів передбачалося побудувати за три роки, але зараз вже очевидно - підземному торговому місту з'явитися в Житомирі не судилося.

Ось і, губернатор Житомирської області Сергій Рижук на запитання про своє ставлення до будівництва підземних торгових центрів однозначно відповів:

«Нам далеко ще до підземного містечка, ми ще на землі не встигли багато чого зробити ...»

Було це на прес-конференції, присвяченій підсумкам року. Можливо, символічно, що колега-журналіст про перспективи розвитку Житомира запитав не у нового мера Володимира Дебоя, а у губернатора. Нова житомирська влада не даремно невтомно анонсує спільність поглядів міста і області з усіх питань життя і розвитку Житомира.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!