Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирській області в 2012 році пророкують бурхливу індустріалізацію
 
25-01-2011, 22:39  Економіка

Житомирській області в 2012 році пророкують бурхливу індустріалізацію

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук ініціює складання плану розвитку регіону з перспективою на рік вперед.

0



Про це Рижук сказав журналістам.

- Для нас мало - просто виправити негативні моменти в промисловості, хоча їх багато. Поки наше життя складається з негативних моментів. Правда полягає в тому, що оцінка на вчорашньому засіданні Ради регіонів глави держави Віктора Федоровича Януковича і прем'єр-міністра, в тому, що та Житомирська область, і всі без винятку регіони період стабілізації економіки, в тому числі і промисловості, пройшли. Я думав, що ми краще спрацюємо у промисловості в 2010 році, але ми додали 9%, а в держави приріст -11%. Ми потрапили на 13 місце, я його не боюся. Період стабілізації відбувся і 2011 рік ми присвячуємо періоду розвитку. Якщо вдасться бурхливого - то добре, але не буду забігати наперед і чваниться. Поки немає у нас аргументів, щоб бути в цьому впевненим. В одному ми впевнені, що розвиток області буде більш істотним, ніж у 2010 році. Розраховуємо, що в 2012 році наступить справжня індустріалізація. До кінця березня хочемо мати основу програми.

Хочеться відійти від ситуації, коли в кінці року приймають бюджет і план соціально-економічного розвитку, який реально починає працювати тільки через квартал. Тому до кінця березня цього року в області буде розроблено план розвитку області та промисловості на 2012 рік. Перспективні напрямки розвитку будуть розраховані до 2015 року, - сказав губернатор журналістам.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!