Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителі Житомира ще декілька днів мерзнутимуть в холодних квартирах
 
19-10-2009, 21:07  Новости Житомира

Жителі Житомира ще декілька днів мерзнутимуть в холодних квартирах

 
'Жителі

У Житомирі за станом на 19 жовтня 2009 року ще не підписані ліміти на природний газ для підключення до опалювального сезону.

Про це на нараді в мерії Житомира по питаннях газових боргів і опалювального сезону повідомив заступник керівника ДК «Газ України» Михайло Заславський.

Причина - борги за газ компанії «Жітоміртеплокоммуненерго» перед ДК «Газ України», які за станом на 19 жовтня складають більше 40 мільйонів гривень.

Після дискусій і обговорення доріг погашення Житомиром заборгованості перед ДК "Газ України" Михайло Заславський повідомив, що ліміти на газ для Житомира будуть підписані з дня на день.

За словами начальника підприємства «Жітоміртеплокоммуненерго» Сергія Кондратюка, 19 жовтня в Житомирі опалюються лише 8 дитсадків. Також йде підключення до тепла установ медицини.

Як повідомив Михайло Заславський, міста Малін, Коростень, Новоград-волынский Житомирської області вже отримали ліміти газу і подають тепло в будинки городян.

За інформацією начальника департаменту муніципального розвитку Житомирської міської поради Олександра Круковського, в Житомирі подано тепло в єдиний в місті багатоповерховий будинок на вулиці Перемоги, 91 (Суспільство співвласників багатоквартирних будинків). Його жителі самі уклали договір з ДК «Газ України», отримали газові ліміти і змогли підключитися до системи опалювання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!