Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира буде регулярно їздити по задвірках і «шанхаях» міста
 
17-01-2011, 21:46  Новости Житомира

Влада Житомира буде регулярно їздити по задвірках і «шанхаях» міста

 
Заступник мера Житомира Микола Боровець, який відповідає за роботу комунальної сфери міста, пошкодував, що не взяв у поїздку по місту журналістів.

Влада Житомира буде регулярно їздити по задвірках і «шанхаях» міста



Про це він повідомив на нараді працівників комунального господарства.

Він уточнив, що поїздка по місту з метою інспекції благоустрою відбулася за участі губернатора області Сергія Рижука, мера Житомира Володимира Дебоя і начальників відповідних управлінь мерії.

- Оглянули ті місця, які повинні бути в плані соціально-економічного розвитку та благоустрою міста. Я вам скажу чесно, їздили 2,5 години, враження жахливі і є над чим працювати. Сніг зійшов, бруд ... Неприємно вражає кількість оголошень: на стовпах, на деревах, на зупинках, на парканах ...

Боровець зізнався, що історичний центр міста, який повинен бути зразком благоустрою, неприємно вражає: брудно-чорні кучугури старого снігу, сміття, неприбрані дерева-сухостої на Замковій горі, які років 15 ніхто не прибирав ... Такий «шанхай» - жодного ліхтаря немає , доріжок немає ...

- Я б хотів бачити людей, які організовували там роботу з благоустрою протягом останніх років, - заявив Боровець

Він також пообіцяв, що свій робочий день буде починатися в поїздок по Житомиру, і не тільки по центру: буду їздити по околицях і «Шанхаях», щоб мати можливість знати ситуацію і бачити все на власні очі.

Він також повідомив, що буде суворо питати за безлад в місті, в тому числі і за благоустрій.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!