Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Місто не готово до опалювального сезону
 
18-09-2009, 01:07  Новости Житомира

Місто не готово до опалювального сезону

 
'Місто

Через декілька тижнів в Житомирі починається опалювальний сезон. Технічно система теплообеспечения міста повинна бути готовий вже до першої декади жовтня.

Не знаете чем занять руки ? Смотри секс порно - применение рукам найдется сразу :)

- В цьому міжопалювальному сезоні підприємством виконаний величезний об'єм робіт, і це не дивлячись на відсутність державного фінансування і мізерного фінансування з міського бюджету. Ремонтом були охоплені всі котельні, теплові пункти і всі центральні траси. Заплановані 3,2 кілометри капітального ремонту теплотрас вже виконано, і сьогодні з перевищенням плану ведуться ремонтні роботи ще на підлозі-кілометрі теплових трас, - розказує Сергій Кондратюк.

Ремонтні роботи на об'єктах тепломереж Житомира вже завершуються по вулицях Бальзаковськой і Жуйко, 12. Проводиться ремонт трас по вулицях Київської, 110, Малікова, 30, маршала Рибалко, 2, Черняховського, 105, Кибальчича, 9, Гречко, 13, а також в районі вулиць Героїв-пожежників і Чехова.

- На цих ділянках ми плануємо завершувати ремонт. На деяких вже на цьому тижні, на інших - до 30 вересня, - обіцяє начальник
"Жітоміртеплокоммуненерго".

Проте, на сьогоднішній день 27 котельних Житомира не відповідають технічним вимогам в категорії надійності електропостачання.
Це приблизно 45 відсотків від загальної кількості котельних, що забезпечують теплом р. Житомир. Їх стан при навантаженні
оцінюється як потенційно аварійно-небезпечне.

- Цього року велася підготовча робота - складання технічної документації і проектів по доведенню котельних до потрібного
рівня категорийности, але до реалізації справа не дійшла, для цього потрібні ще значні засоби - більш ніж чотири мільйони
гривень, - говорить головний інженер підприємства "Жітоміртеплокоммуненерго Валерій" Бужінській і зразу ж нагадує про головну проблему - значну заборгованість підприємства.

- Це дійсно проблема нашого підприємства. З інститутом «Жітоміркомундорпроєкт» укладені договори на виконання проектів по приведенню до другої категорії надійності цих котелен. Зараз ці роботи ведуться. Засоби платить підприємство. Проте, борг підприємства за спожитий газ состовляет 41 мільйон гривень.

Останнє підвищення ціни на газ для бюджетних споживачів вилилося в збиток в майже 12 мільйонів гривень. Правда, є домовленість у вищих ешелонах влади, що ця сума заборгованості не враховуватиметься при висновку договорів на нові ліміти палива, що у свою чергу припускає повну відсутність боргів.
Про це повідомляє Журнал Житомира.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!