Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Опалювальний сезон в Житомирі почнеться з 10 жовтня
 
4-10-2012, 13:38  Суспільство

Опалювальний сезон в Житомирі почнеться з 10 жовтня

 
Опалення в Житомирі буде включено вже 10 жовтня.

'Опалювальний



Про це вчора, на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради повідомив заступник міського голови Микола Боровець.

Володимир Дебой підписав розпорядження про початок опалювального сезону з 10 жовтня в лікувально-профілактичних установах, дошкільних, шкільних закладах міста, з 15 жовтня 2012 року - в житлових будинках незалежно від форм власності та відомчої належності при середньодобовій температурі зовнішнього повітря нижче 8 градусів С протягом трьох діб.

- Завдання, які отримали відповідні служби по підготовці до нового опалювального сезону в травні 2012 року, сьогодні виконані і міський господарський комплекс готовий до роботи в осінньо-зимовий період, - повідомив Микола Боровець.

За цей час виконано значний обсяг робіт, в тому числі 63 котельні, які обслуговують 945 будинків, 20 лікувальних закладів, 32 дошкільних навчальних заклади, 33 загальноосвітніх школи.

За рахунок власних коштів КП «Теплокомуненерго» в 2012 році виконав значний обсяг робіт, зокрема роботи з реконструкції теплових мереж на суму 4,1 млн. грн., відремонтовано - 4,7 км, виконано капітальний ремонт 4 котлів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!