Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 29 жовтня в Житомирі буде гаряче!
 
28-10-2009, 19:36  Новости Житомира

29 жовтня в Житомирі буде гаряче!

 
'29

29 жовтня в Житомирі пройдут «гарячі лінії» трьох державних відомств - управління Главгосслужби, податкової адміністрації і Антимонопольного комітету в Житомирської області.
Про це повідомили прес-служби вказаних відомств.

Раніше всіх на зв'язок з громадськістю вийде Територіальне управління Антимонопольного комітету. З 9 до 11 годин начальник Першого відділу досліджень і розслідувань АМКУ в області Тетяна Загильськая проведе «гарячу лінію» на тему неправомірного використання ділової репутації господарюючого суб'єкта (підприємця) і поширення інформації, що вводить в оману.

Телефон в Житомирі 22-12-67.
29 жовтня 2009 з 10.00 до 11.00 пройдет "гаряча лінія" за участю начальника управління податкового контролю юридичних осіб Державної податкової адміністрації в Житомирської області Віктора Льовченко. Дані питання - руйнування схем мінімізації податкових зобов'язань, припинення діяльності юридичних осіб, захист добросовісних платників податків, переваги представлення податковій звітності в електронному вигляді.
Дзвонити: 418-217.
29 жовтня з 14 до 16 годин в Управлінні державної служби Главгосслужби України в Житомирської області відбудеться пряма телефонна лінія "Суспільство проти корупції" за участю керівників Управління державної служби, прокуратури Житомирської області, Відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби, Управління Служби безпеці України і управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в Житомирської області.
Жителі області, яких хвилюють проблеми з даного питання, можуть звертатися по телефону: (0412) 47 -06 -00.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!