Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Податкова Житомирської області приступила до операції «Бюджет»!!!
 
22-04-2010, 09:18  Бізнес / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Податкова Житомирської області приступила до операції «Бюджет»!!!

 
'Податкова

З метою виконання завдань уряду країни в частині наповнення державного бюджету в повному обсязі Державна податкова служба Житомирської області приступила до виконання операції «Бюджет».

Про це повідомила державна податкова адміністрація в Житомирській області.
'Податкова

Метою операції є виявлення підприємств, які використовують різні схеми мінімізації податкових витрат та ухилення від податків, і, відповідно, наповнення державної скарбниці.

Слід зазначити, що дана операція є комплексною.
'Податкова

З метою підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи, виявлення і руйнування схем ухилення та мінімізації податкових зобов'язань, наказом державної податкової адміністрації в Житомирській області від 12 квітня розроблений план дій, згідно з яким співробітники податкової служби впритул займуться злісними неплатниками.
'Податкова

Крім того, створені спеціальні робочі групи, до яких входять всі підрозділи податкової служби області з контрольно-перевірочної роботи, а також підрозділи податкової міліції області. Їх завданням є виявлення і руйнування схем ухилення та мінімізації податкових зобов'язань перед бюджетом з метою залучення до відповідальності організаторів і виконавців даних схем і стягнення в дохід держави недоотриманих сум податкових зобов'язань.
'Податкова

Робота груп повинна значно підвищити ефективність роботи всієї податкової служби.

Відтепер операція «Бюджет» буде проводитися постійно.


Ув. Налоговые органы или "члены" налоговой адм. Укр. меньше воруйте , продайте джиперры на которых ездите, дома которыми владеете, бизнесс с которого не платите налогов. и с божьей помощью казна наполниться.!!!
Мне стыдно за вас и через вас за свою страну.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!