Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На житомирському вокзалі посилено тривають роботи з електрифікації ділянки «Житомир-Фастів».
 
25-05-2011, 13:20  Новости Житомира

На житомирському вокзалі посилено тривають роботи з електрифікації ділянки «Житомир-Фастів».

 
Як розповідалося раніше, на території Житомирського залізничного вокзалу почалися роботи з електрифікації ділянки «Житомир-Фастів».

На житомирському вокзалі посилено тривають роботи з електрифікації ділянки «Житомир-Фастів».



На сьогоднішній день встановлено всі стовпи між 1 і 2 шляхом, від місця відстою потяга «Житомир-Харків» до Київського шляхопроводу. Вчора саме завершувалася ця процедура, на другій платформі.

Тому потяги прибувають на 1 і 3 платформи відповідно.

Диспетчер станції, за допомогою гучномовця постійно попереджає пасажирів про дотримання обережності. Пасажири зіткнулися з тимчасовими незручностями. Тепер їм доводиться обходити потяг, на якому знаходиться будівельне устаткування.

Через це, в самому вокзалі інформаційний стенд заклеєний десятком оголошень про зміну графіків руху поїздів на лінії «Житомир-Фастів», а також змінами руху інших потягів «Укрзалізниці», через проведення планових ремонтів на всіх залізничних напрямках Україні.

Крім того, вже встановлено майже всі стовпи між 3 і 4 шляхами і 7 і 8-м.

Роботи проходять досить оперативно: одна бригада працює над викопуванням ями для стовпа, інша через пару метрів від неї встановлює його в яму і закопує. Усього працюють близько 14-18 осіб.

Сергій Харчук, "Журнал Житомира"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!