Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Замість торгового центру в Житомирі на Малікова побудують черговий базар
 
16-09-2011, 08:58  Новости Житомира

Замість торгового центру в Житомирі на Малікова побудують черговий базар

 
У Житомирі в мікрорайоні Малікова, під час святкування Дня міста, більшість жителів цікавилися: що будуватимуть на обгородженому майданчику в районі Польського бульвару?

Замість торгового центру в Житомирі на Малікова побудують черговий базар



Тоді, мер Житомира Володимир Дебой, спілкуючись з людьми, кілька разів пообіцяв, що там буде сучасний торговий центр - мовляв, все для вас дорогі виборці.

Однак будівельники, які працюють на будмайданчику, стверджують що ніякого торгового центру тут не буде. Буде звичайна заасфальтована площадка на якій, як видно, встановлять торгові кіоски та намети.

На будмайданчику вже з’явився дорожній каток. Планується укатати і заасфальтувати ділянку як "життєво важливий" для мешканців мікрорайону об'єкт.

"Хочеться запитати у нашого улюбленого мера - чи залишилися ще в Житомирі вільні майданчики? Під базари? А скільки підприємств відкрилося в Житомирі? А базарів-магазинів?" - Запитують Дебоя жителі мікрорайону.

Варто зазначити, що поряд з майбутнім базаром розташований дитячий садок № 53 (АБВГДейка).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!