Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутати Житомирської міськради вирішили поки не міняти стадіон «Електровимірювач» на п'ять спортмайданчиків
 
29-09-2011, 21:27  Новости Житомира

Депутати Житомирської міськради вирішили поки не міняти стадіон «Електровимірювач» на п'ять спортмайданчиків

 
Земельна комісія Житомирської міськради 28 вересня розглядала профільні питання порядку денного майбутньої сесії міськради.

Депутати Житомирської міськради вирішили поки не міняти стадіон «Електровимірювач» на п'ять спортмайданчиків



Під час засідання в.о. начальника управління регулювання земельних відносини міськвиконкому Єлизавета Лаліменко запропонувала внести доповнення в проект рішення «Про вилучення, припинення, надання права користування земельними ділянками юридичним та фізичним особам та внесення змін до рішень міської ради», проект якого опублікований на сайті мерії ще 16 вересня.

Доповнення стосувалося відновлення ПП «Відлуння» договору оренди 1,3 га землі по вул. Домбровського, 25 (колишній стадіон «Електровимірювач») терміном на 5 років. Попередній договір оренди був зареєстрований в 2005 році і вже давно закінчився.

У запропонованому проекті продовження оренди передбачає певні умови, а саме:

облаштувати поле для міні-футболу зі штучним покриттям і огорожею, відновити бігову доріжку і яму для стрибків на стадіоні школи № 19;

відновити бігову доріжку, поле і яму для стрибків біля школи № 7;

облаштувати поле для міні-футболу зі штучним покриттям і огорожею біля школи № 26;

облаштувати поле для міні-футболу зі штучним покриттям і огорожею, відновити існуючу баскетбольний майданчик школи № 8;

облаштувати поле для міні-футболу зі штучним покриттям і огорожею біля школи № 32.

Після виконання зазначених умов ПП «Відлуння» має передати спортивні об'єкти на баланс школам.

Після активного обговорення, голова комісії Микола Туфанов (фракція Партії регіонів) вніс пропозицію: це питання до порядку денного сесії, запланованої на 7 жовтня, не включати; доручити комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Житомирської міськради протягом 30 днів вивчити це питання. Була створена група, до якої крім голови комісії і це заступників увійшли депутати: Радько (ВО «Батьківщина»), Стойко (ВО «Свобода») і Михалець («Фронт змін»).

За це рішення присутні депутати проголосували одноголосно. Через місяць комісія знову розгляне це питання на своєму засіданні.





Нагадаємо, що на початку року голова правління ВАТ «Електровимірювач» Сергій Гречко розповідав журналісту Житомир.info, що завод хоче повернути стадіон: «Сьогодні не один мільйон гривень піде на відновлення навіть того, що було на стадіоні колись. Ми готові вкладати гроші, і не раз писали про свої наміри владі міста - попередній і нинішній ».

Директор ПП «Відлуння» Микола Симон тоді ж повідомляв, що ще кілька років тому замість стадіону вони пропонували мерії Житомира програму по установці спортивних майданчиків у місті. «Минула влада в особі Шелудченко цей проект не підтримала, зараз сподіваємося на розуміння», - говорив Симон.

До речі, обидва керівника, Гречко і Симон, є депутатами Житомирської міськради нинішнього скликання.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!