Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі очікується бурхливий розвиток електротранспорту ... в далекому майбутньому
 
27-10-2011, 23:42  Новости Житомира

У Житомирі очікується бурхливий розвиток електротранспорту ... в далекому майбутньому

 
26 жовтня в ефірі радіостанції «Житомирська хвиля» зі слухачами спілкувався начальник управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний.

У Житомирі очікується бурхливий розвиток електротранспорту ... в далекому майбутньому



Під час ефіру звучали нарікання мешканців на обмежену роботу тролейбусів за маршрутами № 9 і 10. Така ж ситуація з маршрутами № 6 і 8. Начальник управління транспорту причиною обмежених годин роботи і кількості одиниць транспорту на маршруті називає брак рухомого складу.

- Майже третина тролейбусної мережі за останні 3 роки була втрачена, - констатував Костянтин Підпокровний.

Також він повторив, те, що звучало вже не раз - міськрада веде переговори з «Київпастрансом» про придбання його тролейбусів ЮМЗ 2000-х років виробництва, коли «Київпастранс» отримає нові тролейбуси до Євро-2012.

Нагадаємо, що ще в квітні губернатор Рижук стверджував, що веде переговори з Білоруссю про поставки тролейбусів. Підпокровний також заявив, що на сьогоднішній час тільки проведений аналіз про купівлю 20 нових тролейбусів, якраз для збільшення кількості транспорту на маршрутах №, 8,9,10.

За рахунок їх міська влада навіть збирається воскресити тролейбусний маршрут - «Крошня-Гідропарк» і відкрити новий - «Богунія-Гідропарк». Але не завтра, і не в найближчому майбутньому, а в перспективі ...

Однак після такої заяви мешканка Житомира яка додзвонилася в ефір, відразу дорікнула Підпокровного:

- Так коли, нарешті, буде вирішено питання з 9-м маршрутом? Ще Шелудченко обіцяла, що ці тролейбуси будуть закуплені в Києві. Уже пройшло більше року, нічого з 9-м маршрутом не поліпшено.

Держслужбовець відповів їй повтором про переговори і відсутність необхідної кількості рухомого складу в ЖТТУ. Грошей на нові тролейбуси немає. Місцева влада сподівається на обласну раду, державний бюджет і можливо самі щось закладуть у бюджеті міста на 2012 рік.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!