Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі трамваї, тролейбуси і маршрутки будуть прикрашати новорічними гірляндами
 
18-11-2011, 18:39  Новости Житомира

У Житомирі трамваї, тролейбуси і маршрутки будуть прикрашати новорічними гірляндами

 
Можливо, цієї зими на вулицях Житомира будуть їздити святково прикрашені трамваї, тролейбуси і маршрутки.

У Житомирі трамваї, тролейбуси і маршрутки будуть прикрашати новорічними гірляндами



До цього закликає проект рішення міськвиконкому «Про проведення новорічних і різдвяних свят», опублікований на сайті Житомирської міської ради 17 листопада.

Згідно з проектом Управлінню транспорту та зв'язку міської ради спільно з комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та приватними перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах рекомендується або наказується святково оформити рухомий склад транспорту.

І якщо в минулі роки самотні водії тролейбуса та маршрутки самі у себе в салоні кріпили якусь маленьку ялиночку або гірляндочку, то в цьому році прикраса транспорту має набути масового характеру, причому не всередині, а швидше за все зовні. Але точно невідомо, так як подробиць в проекті з цього питання немає.

Між тим прикраса електротранспорту, а також оренда або просто покатушки у святковому кафе-трамваї або тролейбусі - досить популярна традиція в різних містах Росії, Євросоюзу, та й в Україні (Харків, Київ, Львів та інших містах), але тільки не в Житомирі.

У Житомирі влітку на тролейбусі можуть їхати випускники на святкування в кафе, ресторан або ретро-вагон іноді замовляють. Буває і весілля на трамваї, але вкрай рідко.

Житомиряни сподіваються, що влада задумали щось цікаве і гарне, не гірше за інші міста.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!