Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вулиці Житомира будуть контролювати 25 камер відеоспостереження
 
25-11-2011, 20:58  Новости Житомира

Вулиці Житомира будуть контролювати 25 камер відеоспостереження

 
На сьогоднішній день в Житомирі відеоспостереження ведеться за площею Перемоги і прилеглими будинками однією камерою відеоспостереження кругового огляду.

'Вулиці



Встановлено, запущено серверне обладнання та програмне забезпечення. У планах міськвиконкому встановити до 2013 року 25 відеокамер. У перспективі - використання відеоспостереження, в тому числі і в комерційних цілях.


Відеоспостереження в місті буде введено в рамках Програми інформаційної взаємодії, координації і контролю роботи підприємств, установ та організацій міста, задіяних в життєзабезпеченні населення Житомира.


Прийняття Програми викликане, на думку міських чиновників, відсутністю в місті централізованого узагальнення інформації, пов'язаної з життєдіяльністю міста, чітко налагодженого механізму комунікації та координації, взаємодії звернень городян і організацій житлово-комунальної сфери.


В рамках Програми запланована організація роботи єдиної інформаційної чергової служби, яка б цілодобово приймала і розподіляла інформацію від підприємств та мешканців міста про планові, позапланові, аварійні вимкнення і пошкодження інженерних комунікацій. Крім цього Житомиру необхідне введення централізованої технічної політики, яка стосувалася б створення і використання загальноміської бази даних.


Впровадження Програми обійдеться бюджету міста в 1810,5 тис.грн
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!