Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира планує придбати асфальтобетонний завод?
 
28-11-2011, 18:25  Новости Житомира

Влада Житомира планує придбати асфальтобетонний завод?

 
Влада Житомира планує розглянути пропозиції про придбання нового асфальтобетонного заводу.

'Влада



Про це йдеться в проекті рішення виконкому міськради про ремонт вулиць міста, який опублікований на офіційному сайті мерії.

Згідно зі звітом про роботу комунального підприємства «Управління автомобільних доріг» Житомирської міськради, у підприємства є асфальтобетонний завод потужністю 75 тонн асфальтобетону на годину (дані за 2008 рік).

Питання про новий асфальтобетонний завод розглядала і попередня влада міста. Прокоментувати доцільність покупки асфальтобетонного заводу журналісти попросили екс-заступників мера Житомира Ігоря Гундича і Едуарда Кругляка.

«Купувати асфальтобетонний завод доцільно, якщо він буде випускати такі кількості асфальту, що можна буде продавати, щоб окупити витрати на придбання. Зараз не найкраща фінансова ситуація для придбання заводу, може варто рік-два почекати », - сказав Ігор Гундич.

Едуард Кругляк підтвердив, що при попередньому мерові - Вірі Шелудченко вже розглядалося питання про асфальтобетонний завод, але тоді в бюджеті не знайшлося грошей. За словами Кругляка, орієнтовна вартість комплексу, який буде працювати цілий рік, близько 19 млн. грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!