Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ярмолюк: у Житомирі вулиці прибрані від снігу, а з ожеледицею борються спецбригади та техніка
 
18-01-2012, 18:31  Новости Житомира

Ярмолюк: у Житомирі вулиці прибрані від снігу, а з ожеледицею борються спецбригади та техніка

 
В Управлінні комунального господарства Житомира запевняють, що дороги в місті прибрані, а збоїв в роботі громадського та електротранспорту через снігопад не було.

'Ярмолюк:



Як розповів начальник відділу управління комунального господарства міськради Петро Ярмолюк, для прибирання вулиць у Житомирі задіяні 4 одиниці підмітальної техніки та 5 піскорозкидувачів.

Щоб уникнути утворення снігового накату та ожеледиці, на дорогах, в першу чергу виконувалося згрібання і підмітання снігу на головних вулицях міста та вулицях, якими курсує громадський транспорт.

За останні п'ять днів на дороги Житомира було висипано понад півтори тисячі тонн спеціальної суміші, що перешкоджає обмерзанню.

- У першу чергу проводилася посипання сумішшю підйомів і спусків на мостах і шляхопроводах, аварійно небезпечних перехрестях, після чого виконувалася посипання сумішшю головних транспортних вулиць і вулиць, по яких пролягають тролейбусні маршрути, - розповів начальник відділу управління комунального господарства міськради Петро Ярмолюк.

Вулиці Житомира, крім центральних, на яких ще працюють снігоприбиральні машини, залишаються у снігових заметах.

У той же час, житомирські водії скаржаться на не прибраний сніг і не посипані дороги.

- Це вулиця, по якій їдуть трамваї, вона огинає ринок і тут завжди багато людей і машин ... А потім розповідають про жахливі ДТП і застерігають бути обережними на дорогах. Чи для мера не царська справа підмітати житомирські вулиці, - каже, житель Житомира, Валерій.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!