Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Рижук до цих пір не розуміє чому заборонили будівництво "Епіцентру" в Житомирі
 
3-02-2012, 15:17  Новости Житомира

Губернатор Рижук до цих пір не розуміє чому заборонили будівництво "Епіцентру" в Житомирі

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук до цих пір не розуміє, чому в Житомирі зупинили процес виділення землі під будівництво гіпермаркету "Епіцентр". Він каже, що у нього є тільки припущення. Губернатор припускає, що це міг бути конфлікт інтересів в Києві.

'Губернатор



Про це він розповів в інтерв'ю загальноукраїнського журналу "БІЗНЕС" (БІЗНЕС № 5 (992) від 30.01.2012).

"Минулого року я запропонував власникам мережі магазинів" Епіцентр "відкрити в області торговий центр. Вони погодилися, ми навіть виділили їм земельну ділянку для будівництва. Але СБУ зупинила будівництво цього об'єкта з тієї причини, що земля на місці будівництва нібито особливо цінна - там з радянських часів фруктовий сад. Однак він давно покинутий і не плодоносить ... ", - говорить Рижук.

На питання, чи може губернатор Рижук вирішити таке питання на особистому рівні з обласним керівництвом управління СБУ, він відповів, що в цьому випадку не може. Сергій Рижук каже, що у нього є лише припущення з цього приводу і підозрює, що проблема полягала в конфлікті інтересів в Києві.

"Поки є тільки здогадки, чому вони вирішили припинити будівництво" Епіцентру ". Може бути, якийсь конфлікт інтересів у Києві. Адже будівництва торгового центру" Метро "ніщо не перешкоджало. Як і у випадку з" Епіцентром ", ми з мером Житомира , щоб прискорити цей процес, вирішували питання виділення землі та отримання дозвільних документів вже під час робіт ", - сказав губернатор.

Також Рижук зазначив, що СБУ не діє відносно підприємців за виборчим принципом. Він каже, що СБУ діяла в рамках закону у всіх перерахованих випадках.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!