Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира після дзвінка губернатора пообіцяв депутатам міськради зробити парковку для їх машин
 
10-02-2012, 10:24  Новости Житомира

Мер Житомира після дзвінка губернатора пообіцяв депутатам міськради зробити парковку для їх машин

 
9 лютого, близько 17.00, перед завершенням сесії Житомирської міськради мер Володимир Дебой підняв питання про створення стоянки для машин депутатів.
Причиною такого рішення став дзвінок Житомирського губернатора Сергія Рижука. Керівник області був стурбований зупинкою руху по вул. В.Бердичівська в районі площі Корольова. Дебой висловив сподівання, що рух заблокували не машини депутатів міськради, але все ж пообіцяв вирішити питання із спеціальною стоянкою.

Мер Житомира після дзвінка губернатора пообіцяв депутатам міськради зробити парковку для їх машин



«Стоїть десять тролейбусів з одного боку і сім з іншого, а дві машини поставили посередині Бердичівської, заблокувавши рух громадського транспорту. З цього приводу мені дзвонив губернатор і запитував, що сталося, тому що він побачив, що стоять тролейбуси. Тому я хочу попросити про етику, бо на нас з вами дивляться з різних сторін. А в цей двір (мерії) при всьому бажанні вмістити 60 машин неможливо. Тому, я прошу вибачення - ми зробимо окрему парковку », - пообіцяв Дебой.
Мер сказав, що буде виділена окрема площадка, обладнана камерою спостереження, монітором і машини депутатів на час їх роботи в міськраді будуть у безпеці.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!