Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрили корпус дитячої лікарні, який будували близько 20 років
 
29-02-2012, 17:38  Новости Житомира

У Житомирі відкрили корпус дитячої лікарні, який будували близько 20 років

 
29 лютого в Житомирі представники влади області та міста, разом зі спікером Верховної Ради Володимиром Литвином, урочисто відкрили довгобуд, будівлю лікувального корпусу Житомирської міської лікарні. Будівництво корпусу почали ще в 90-х роках.

У Житомирі відкрили корпус дитячої лікарні, який будували близько 20 років



У 2010-2011 роках з держбюджету було виділено понад 8 млн. грн. на завершення будівництва та 500 тис. грн. на придбання медичного обладнання.

Виступаючи на відкритті будівлі губернатор області Рижук попросив у спікера Литвина ще грошей, щоб він зміг продовжити відкривати нові установи.

"Є такий жарт. Дають хлопчикові цукерку, він бере, а мама йому каже: Що потрібно сказати? Він відповідає: дайте ще. Так і ми, Володимир Михайлович, говоримо вам: дайте ще грошей. І ми зможемо відкрити не одну корисну установу в Житомирі ", - сказав Рижук.

Мер Житомира Володимир Дебой каже, що в багатьох медичних установах міста необхідно терміново провести серйозний ремонт, оскільки такі установи, знаходяться в жалюгідному стані.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!